Iso saippua-alusta, beige marmorikuvio

29,00 

Kaunis beige saippua-alusta on helppo yhdistää neutraalin väriseen kylpyhuoneen tai keittiön sisustukseen. Se ei kuitenkaan ole tylsän näköinen, koska marmorikuviointi tekee siitä niin upean!

Tämä kyseinen lautanen on käsitelty niin, että sen karkea, kivimäinen rakenne on tullut esiin. Tuote tuntuu siksi hieman hiekkaisen karhealta ja lisäksi sen pinnan voi nähdä valossa käännellessä välkehtivän samaan tapaan kuin hiekan rannalla! Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen, eikä siksi toista täysin samannäköistä tuotetta olekaan.

Voit käyttää saippua-alustaa palasaippuan tai saippuapullon kanssa. Tai voit yhtä hyvin pitää lautasella esillä kauneimpia korvakorujasi, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen, säilyttää sen päällä keittiössä suola- ja pippurisirotinta… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: pituus 18 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 1,5 cm.

Tuotteet on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia. Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan usein jää joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita tuotetta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso saippua-alusta, beige marmorikuvio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *