Iso saippua-alusta, liila marmorikuvio

29,00 

Marmorikuvioiset, ovaalinmuotoiset saippua-alustat yllättävät tekijänsä joka kerta! On aina yhtä jännittävää odottaa yön yli valumassan kuivumista, jotta näkee, miten marmorikuviointi on onnistunut. Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen, eikä siksi toista täysin samannäköistä lautasta olekaan!

Tämä saippua-alusta on kauniin vaalea ja sitä koristaa hempeän liilat marmorikuviot. Voit käyttää sitä alustana palasaippualle tai saippuapullolle kylpyhuoneessa tai keittiössä. Tai voit yhtä hyvin pitää siinä esillä kauneimpia korvakorujasi, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen, säilyttää sen päällä keittiössä suola- ja pippurisiroitinta… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: pituus 18 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 1,5 cm.

Tuotteet on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia. Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan usein jää joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita tuotetta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso saippua-alusta, liila marmorikuvio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *