Iso saippua-alusta, turkoosi marmorikuvio

29,00 

Saippua-alustan toisella reunalla on kaunis, turkoosin sävyinen marmorikuviointi. Upea Jesmonitesta valmistettu lautanen antaa merellisen raikkaan tuulahduksen kylpyhuoneen sisustukseen! Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen, eikä siksi toista täysin samannäköistä tuotetta olekaan.

Voit käyttää saippua-alustaa palasaippuan tai saippuapullon kanssa. Tai voit yhtä hyvin pitää lautasella esillä kauneimpia korvakorujasi, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen, säilyttää sen päällä keittiössä suola- ja pippurisirotinta… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: pituus 18 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 1,5 cm.

Tuotteet on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia. Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan usein jää joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita tuotetta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso saippua-alusta, turkoosi marmorikuvio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *