Iso saippua-alusta, valkoinen

29,00 

Puhtaan valkoinen saippua-alusta on asiakkaiden suosikki, koska se on neutraalin värinsä vuoksi helppo yhdistää oman kodin sisustukseen.

Se ei kuitenkaan ole tylsän näköinen, koska tuotteen pinta on käsitelty niin, että sen karkea, kivimäinen rakenne on tullut esiin. Tuote tuntuu ja näyttää siksi hieman hiekkaisen karhealta ja lisäksi sen pinnan voi nähdä valossa käännellessä välkehtivän samaan tapaan kuin hiekan rannalla!

Voit käyttää saippua-alustaa palasaippuan tai saippuapullon kanssa. Tai voit yhtä hyvin käyttää sitä kynttiläalustana, pitää lautasella esillä kauneimpia korvakorujasi, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: pituus 18 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 1,5 cm.

Tuotteet on valmistettu Jesmonitesta käsin valamalla, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia. Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan usein jää joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita tuotetta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso saippua-alusta, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *