Iso saippua-alusta, vihreä marmorikuvio II-laatu

Original price was: 29,00 €.Current price is: 21,00 €.

Jokainen Jesmonitesta valmistettu saippua-alusta valetaan käsin yksitellen ja valuprosessin myötä kaikkiin alustoihin jää aina hieman ilmakuplien aiheuttamia pieniä koloja. Tähän kyseiseen saippua-alustaan pieniä koloja on jäänyt kuitenkin normaalia enemmän ja siksi se myydään II-laatuisena.

Saippua-alustassa on herkän utuinen, vihreävalkoinen marmorikuviointi.

Voit käyttää saippua-alustaa palasaippuan tai saippuapullon kanssa. Tai voit yhtä hyvin pitää lautasella esillä kauneimpia korvakorujasi, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen, säilyttää sen päällä keittiössä suola- ja pippurisirotinta… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: pituus 18 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 1,5 cm.

Tuotteet on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia. Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan usein jää joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita tuotetta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso saippua-alusta, vihreä marmorikuvio II-laatu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *