Kaiku, kupari

(1 tuotearvio)

25,00 

Suomalaisesta koivuvanerista valmistettu näyttävä, roikkuva korvakoru. Korun korkeus koukun yläosasta mitattuna on n. 68 mm. Kaikki osat on maalattu molemmin puolin. Väri: musta-kupari-vihreä. Toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä. Sovituskuvan koru erivärinen kuin myytävä tuote.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Korut on valmistettu suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista ja maalattu käsin myrkyttömällä akryylimaalilla. Maalin suojana on myrkytön, mattapintainen pinnoitekerros. Koruissa käytetyt metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja ne on testattu nikkelin, lyijyn ja kadmiumin osalta.

Huomioithan, että luonnossa korun värisävy voi näyttää erilaiselta kuin verkkokaupan kuvassa. Korvakorut toimitetaan taustapahviin kiinnitettyinä. Tutustuthan ennen tilausta kaupan toimitusehtoihin.

1 arvio tuotteelle Kaiku, kupari

  1. Hanna

    Mulla on saman vihreän sävyiset kengät, ja olen tykännyt käyttää näitä korviksia erityisesti niiden kanssa samaan aikaan. Kerran hukkasin toisen korviksistani, mutta onneksi sain tilattua täältä uuden. Oli ilo, kun sävyt olivat ihan identtiset, vaikka vanhalla korulla oli jo ikää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *