Pieni saippua-alusta, beige marmorikuvio

19,00 

Marmorikuvioiset saippua-alustat yllättävät tekijänsä joka kerta! On aina yhtä jännittävää odottaa yön yli valumassan kuivumista, jotta näkee, miten marmorikuviointi on onnistunut. Näiden hempeän sävyisten lautasten valmistuksessa on käytetty beigeä ja valkoista valumassaa. Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen, eikä siksi toista täysin samannäköistä lautasta olekaan!

Pieni saippua-alusta sopii hyvin yhden palasaippuan tai saippuapullon alustaksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Tai voit yhtä hyvin pitää siinä vain esillä kauneimpia korvakorujasi tai käyttää sitä kynttiläalustana.

Varastossa

Mitat: halkaisija 11 cm ja korkeus 1 cm.

Tuote on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia.

Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan voi jäädä joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita lautasta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Väri

Marmorikuvioitu harmaavalkoinen, Marmorikuvioitu beigevalkoinen, Yksivärinen harmaa, Marmorikuvioitu sininen, Marmorikuvioitu turkoosi, Marmorikuvioitu vaaleanpunainen, Yksivärinen valkoinen, Valkoinen kultahipuilla, Marmorikuvioitu vihreävalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieni saippua-alusta, beige marmorikuvio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *