Pieni saippua-alusta, musta marmorikuvio

19,00 

Pieni, mustavalkoinen marmorikuvioitu saippua-alusta on kylpyhuoneen kaunis katseenvangitsija! Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen, eikä siksi toista täysin samannäköistä tuotetta olekaan.

Voit käyttää saippua-alustaa palasaippuan tai saippuapullon kanssa. Tai voit yhtä hyvin pitää lautasella esillä kauneimpia korvakorujasi, käyttää sitä kynttiläalustana, jättää aina eteisessä avaimet sen päälle talteen… Mitä ikinä keksitkään!

Varastossa

Mitat: halkaisija 11 cm ja korkeus 1 cm.

Tuote on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia.

Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan voi jäädä joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita lautasta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.