Pieni saippua-alusta, valkoinen

19,00 

Pieni, pyöreä saippua-alusta sopii käytettäväksi niin saippuapullon kuin palasaippuan alla. Ja koska se kestää myös lämpöä, voit yhtä hyvin käyttää sitä myös kynttiläalustana!

Tämä alusta on käsitelty niin, että sen karkea, kivimäinen rakenne on tullut esiin. Tuote tuntuu siksi hieman hiekkaisen karhealta ja lisäksi sen pinnan voi nähdä valossa välkehtivän samaan tapaan kuin hiekan rannalla! Jokainen tuote valetaan Jesmonitesta käsin yksitellen.

Varastossa

Mitat: halkaisija 11 cm ja korkeus 1 cm.

Tuote on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia.

Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan voi jäädä joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita lautasta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Väri

Marmorikuvioitu harmaavalkoinen, Marmorikuvioitu beigevalkoinen, Yksivärinen harmaa, Marmorikuvioitu sininen, Marmorikuvioitu turkoosi, Marmorikuvioitu vaaleanpunainen, Yksivärinen valkoinen, Valkoinen kultahipuilla, Marmorikuvioitu vihreävalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieni saippua-alusta, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *