Pieni saippua-alusta, vihreä marmorikuvio

19,00 

Pieni, pyöreä saippua-alusta on täydellisen kokoinen yhden saippuapullon tai palasaippuan alle. Lautasen pinnassa on upea, vihreä-valkoinen marmorikuviointi.

Tuote kestää kosteutta, mutta myös lämpöä, joten voit käyttää sitä yhtä hyvin myös kynttilän alla! Tai jos haluat, että marmorikuviointi näkyy ja erottuu, voit vain yksinkertaisesti säilyttää siinä kylpyhuoneen pöydällä lempikorvakorujasi tai eteisen tasolla avaimiasi.

Varastossa

Mitat: halkaisija 11 cm ja korkeus 1 cm.

Tuote on valmistettu Jesmonitesta, joka on akryyli-mineraalikomposiittimateriaali. Jesmonite on myrkytöntä ja ympäristöystävällistä, eikä se sisällä liuottimia. Tuotteen pinta on hyvin sileä ja se muistuttaa betonia.

Valamisprosessille on kuitenkin ominaista, että tuotteen pintaan voi jäädä joitain epätasaisuuksia ja ilmakuplista johtuvia ”kuoppia”.

Pinta on viimeistelty pinnoitteella, joka antaa saippua-alustalle kulutusta ja kosteutta kestävän suojan. Ethän kuitenkaan laita lautasta astianpesukoneeseen. Pyyhi tarvittaessa puhtaaksi kostealla liinalla.

Väri

Marmorikuvioitu harmaavalkoinen, Marmorikuvioitu beigevalkoinen, Yksivärinen harmaa, Marmorikuvioitu sininen, Marmorikuvioitu turkoosi, Marmorikuvioitu vaaleanpunainen, Yksivärinen valkoinen, Valkoinen kultahipuilla, Marmorikuvioitu vihreävalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieni saippua-alusta, vihreä marmorikuvio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *