Klipsikorvakorut lapsille

Etsitkö lapsille sopivia klipsikorvakoruja, joita voi käyttää, vaikka korvissa ei vielä ole reikiä? Hyviä uutisia! Kaikista Hehkua Designin valikoimiin kuuluvista koruista voidaan tehdä lapselle sopivat klipsikorvakorut. Ja tottakai nämä sopivat yhtä hyvin myös aikuisten käyttöön!

Hehkua Designin klipsikorvakorut ovat lasten mielestä miellyttäviä käyttää, sillä ”säätöruuvin” ansiosta ne eivät pääse puristamaan liikaa. Korvakorua voi siis päivän mittaa säätää joko kireämmälle tai korun puristaessa liikaa myös löysemmälle. Kun koru otetaan pois, avataan vain saranalla toimiva lukko.

Kaikista suosituimpia koruja lasten keskuudessa ovat olleet glitterkorvakorut ja pienen kokonsa vuoksi kuusikulmion muotoiset nappikorvakorut. Tutustu valikoimaan ja kun teidän pienen korvisfanin lempikorvakorut löytyvät, lue tilausohjeet alta!

Klipsikorvakorut lapsille glitterkorviksiin.
Klipsukorvakorut lapsille roikkuviin sateenkaarikorviksiin.

Klipsikorvakorujen tilausohjeet:

Lisää haluamasi tuote ostoskoriin. Reiättömiin korviin sopivat, miellyttävät klipsikorvakorut voidaan toteuttaa niin nappikorviksiin kuin roikkuviinkin korvakoruihin.

Kirjoita verkkokaupan kassalla lisätieto-kenttään, että haluat korvakoruihin klipsikiinnityksen. Valmista! Ei lisämaksuja!

Ja mikä parasta, korvakoruklipsien metalli on materiaaliltaan allergiaystävällistä kirurginterästä.