Tietoa meistä

Kuka on pienyrittäjä Hehkua Designin korvakorujen taustalla?

Ajattele sitä hetkeä päivästä, kun lapset on saatu nukkumaan ja talo hiljenee. Kun heittäydyt sohvalle, etkä ihan vielä halua mennä itse nukkumaan. Mitä teet sillä hetkellä?

Ehkä laitat puolisosi kanssa lempisarjanne pyörimään ja kaivatte kaapin kätköistä herkkuja esiin. Tai sitten keität itsellesi kupin teetä ja sen jäähtyessä jatkat keskeneräisten villasukkien neulomista tai avaat eilisiltana pöydälle laskemasi kirjan ja jatkat lukemista.

Arvaa, mitä itse yleensä teen näinä hetkinä? Istun työpöydän ääreen maalaamaan ja kasaamaan koruja. Ehkä kuuntelen samalla äänikirjaa tai juttelen mieheni kanssa. Nämä on niitä hetkiä, joina suurin osa Hehkua Designin tuotteista valmistuu. Kun vietä sitä kuuluisaa omaa aikaa ja nautin käsitöiden tekemisestä!

Hehkua Designin korvakorut valmistava pienyrittäjä työpöydän ääressä.
Pienyrittäjän tekemät korvakorut

Täällä yhden naisen yrityksen taustalla puuhailen minä, pienyrittäjä Krista. Hehkua Designin korvakorut ja sisustustuotteet valmistuvat kotonamme Kangasalla, Vatialassa.

Innostus vanerikorujen valmistukseen alkoi kesällä 2019, kun näin koruja ystävilläni. Käsityöihminen sisälläni ei lähtenyt ostamaan itselleen vastaavia kaupan hyllyltä, vaan alkoi suunnitella, miten sellaiset voisi valmistaa itse! Korvakorujen valmistus alkoi ihan vain harrastuksena, kun halusin kotiäitinä itselleni jotain mieleistä omaa tekemistä.

Seuraavana vuonna koruja valmistui lisää, avasin Instagram-tilin, perustin verkkokaupan ja niin minusta tuli pienyrittäjä! Sittemmin korvakoruvalikoima on laajentunut vanerikoruista myös akryylikoruihin ja nykyään valmistan myös sisustusesineitä Jesmonitesta. Hehkua Designin pyörittäminen on minulle kuitenkin sivutoimista, sillä päivätyötäni teen sairaalassa bioanalyytikon ammatissa.

Kiva, kun löysit verkkosivuilleni. Otathan yhteyttä, jos sinulla heräsi jotain kysyttävää!