Toimitus- ja palautusehdot

Yleistä

Tämä verkkokauppa on Hehkua Designin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy yksityinen elinkeinonharjoittaja Hehkua Design (y-tunnus 2791305-3, yhteyshenkilö Krista Jokinen, hehkuadesign@gmail.com). Hehkua Design pidättää oikeuden toimitusehtojen muutoksiin ja hinnanmuutoksiin yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Bank AB. Voit maksaa ostoksesi tilisiirrolla, pankki- tai luottokortilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat kirjeposti (alkaen 2,10€), Postin paketti (6,90€), Matkahuollon paketti (6,90€) tai nouto, josta on aina erikseen sovittava myyjän kanssa heti tilauksen jälkeen. Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille tai Matkahuollolle. Hehkua Design ei vastaa kuljetuksen aikana kadonneista kirjeistä.

Toimitusaika

Tilaus käsitellään ja tuotteet postitetaan pääsääntöisesti 1-3 työpäivässä tilauksesta ja maksusuorituksesta, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Posti ilmoittaa kirjeiden toimitusajoiksi pääsääntöisesti 4 työpäivää. Sekä Posti että Matkahuolto ilmoittavat pakettien toimitusajoiksi 1-2 työpäivää. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteet, otathan aina ensin yhteyttä: hehkuadesign@gmail.com. Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa aina tuotteen palauttamiseen liittyvistä kustannuksista.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, otathan yhteyttä: hehkuadesign@gmail.com.

Myyjä

Hehkua Design

Y-tunnus: 2791305-3

Yhteyshenkilö: Krista Jokinen

hehkuadesign@gmail.com

Kangasala