Blossoms

18,00 

Kevään tullen, luonnon herätessä taas eloon ja väreihin, tekee mieli lisätä väriä myös omaan vaatetukseen! Blossoms-kukkakorvikset on pirteine värivaihtoehtoineen ihana valinta osaksi keväistä asuasi.

Löydät tästä roikkuvasta korvakorumallista pinkin, keltaisen, liilan ja vaaleanpunaisen värivaihtoehdon. Valitse mieleisesi värivaihtoehto alta.

Jos roikkuvat korvikset ei ole sun juttu, on keväisiä kukkia saatavilla myös kahden kokoisina nappikorvakoruina – kurkkaa, miltä Blossoms Basic tai Blossoms Mini vaikuttaa!

Tämän korvakorumallin korkeus koukun yläosasta mitattuna on n. 4,5 cm. Jokaisen kukan terälehdet on valmistettu ja kiinnitetty käsityönä, joten kukin koru on täysin yksilöllinen ja siksi myös pieniä kokoeroja korujen välillä voi esiintyä. Korut toimitetaan taustapahviin kiinnitettynä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Blossoms-kukkakorvakorut on valmistettu käsityönä polymeerimassasta. Tahriintuneen korun pinnan voi pyyhkiä kostella liinalla puhtaaksi, mutta välttääksesi korun vaurioitumista ja tahriintumista, ethän altista sitä kosteudelle tai kemikaaleille, kuten hiuslakalle.

Korun metalliosat on kullattua kirurginterästä. Metalli on ruostumatonta eikä se sisällä nikkeliä.

Huomioithan, että luonnossa korun värisävy voi näyttää erilaiselta kuin verkkokaupan kuvassa. Tutustuthan ennen tilausta kaupan toimitusehtoihin.

Väri

Pinkki, Vaaleanpunainen, Keltainen, Liila